Välkommen till BanaBay – Företaget för den svenska bananimporten

BanaBay Limited specialiserar sig på brittisk import av bananer men tjänar även i Europa. Oavsett om du är en av våra värdefulla kunder, investerare, eller bara intresserad av att lära dig mera om våra produkter, visar vi vårt engagemang för kvalitet och vårt spännande och snabbväxande globala företag. Vi är en av Ecuadors största producenter och distributörer av högklassiga, färska bananer.

 

Entusiastiska

Vi är entusiastiska att möta våra konsumenters behov runtom i världen. I själva verket är vår vision att bli en ledande global leverantör av hälsosamma och näringsrika frukter för konsumenter i alla åldrar.

Översikt

På denna hemsida kan du få en överblick av vårt företag, våra produkter av toppkvalitet, vår integrerade försörjningskedja, vår globala distributions kapacitet och vårt världsledande varumärke BANABAY.

Unik

Vår unika kvalitet gör vårt företag till en idealisk leverantör för stormarknader, matserviceoperatörer, närbutiker och restauranger att erbjuda våra läckra frukter.

Pålitlig

Vårt varumärke är känt som en pålitlig symbol för produktens kvalitet, färskhet och tillförlitlighet. Vårt orubbliga engagemang för kvalitet och innovation tillåter oss att konsekvent leverera enastående produkter till våra kunder.

Menu