Våra Produkter - BanaBay - Banan import och export

Våra Produkter

BanaBay erbjuder en mängd olika hälsosamma och näringsrika produkter som är väsentliga för en hälsosam livsstil. Vi transporterar högkvalitativa frukter till Dig och försäkrar oss att Du får de färskaste, mest smakrika och delikata frukterna.

Färsk frukt

Genom hela vår produktions- och transportkedja vårdar vi våra produkter för att ge Dig det allra bästa. För dagens konsument med en hektisk vardag erbjuder vi hälsosam mat som fås så enkelt som genom att plocka upp en BanaBay-produkt.

Genom vertikal integration, just-in-time-leveranser och utmärkta metoder för hantering, försäkrar BanaBay god kvalitet från våra odlingar till våra konsumenter. Tack vare vår obrutna kylkedja från fält till butik kombinerat med våra innovativa förpackningar kan vi erbjuda nyskördade produkter som är fria från tillsatser och konserveringsmedel.

BanaBay nyskördade produkter bereds och förpackas i våra egna anläggningar som är utrustade med bästa tillgängliga utrustning och som arbetar under stränga livsmedelssäkerhets- och kvalitetsledningssystem.

Kvalitet

Vi är mycket stolta över vår kvalitet. Våra odlare, förpackare, processorer, speditörer och anställda delar detta engagemang överallt i världen. De ger sina kunder de finaste, läckraste och mest näringsrika färska frukter dag efter dag.

Livsmedelssäkerhet

Livsmedelssäkerhet betyder mycket för oss och det är därför vi har en specialiserad avdelning inriktad på säkerheten av våra produkter.

Livsmedelssäkerhet uppnås genom att analysera produkten från plantagen till affären med metoder som kvalitetsmanualer, självkontrollsprogram, fältinspektörer, informationsstatistik av produktion och kemikalieanvändning, och simulerad återkallning av produkten.

Förpackningar

Vår förpackningsavdelning strävar efter att hålla det färska i de frukter som skördas dagligen. Genom att anställa ledande experter inom området är det möjligt för vårt företag att erbjuda kostnadseffektiva och snabba förpackningslösningar för vår produktionsverksamhet som är konstruerad enligt våra kunders behov.

 

BanaBay Fresh Produce Availability Chart

BanaBay Fresh Produce Availability Chart


Menu